BALIKESİR / EDREMİT - Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gürhan KUŞTUTAN - Okul Müdürü

01.01.1979 yılında Balıkesir Ayvalık-Altınova' da doğdu. Sırasıyla Altınova 14 Eylül İlkokulu, Altınova Lisesi Ortaokulu ve Ayvalık Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri bölümünü 1995 yılında bitirdi. 1996 yılında başladığı Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal İşleri Öğretmenliği bölümünden 2000 yılında mezun oldu ve aynı yıl girdiği DMS sınavı sonucu Aydın İli Koçarlı İlçesi Çıraklık Eğitimi Merkezi' nde Metal İşleri Öğretmeni olarak göreve başladı. Yine aynı yıl Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Metal Eğitimi bölümünde Yüksek Lisansa başladı. Sonrasında sırasıyla Ankara-Şereflikoçhisar E.M.L., Ankara-Mamak Ortaköy E.M.L.'nde görev yaptı. 2004 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Metal Eğitimi bölümünde Doktora eğitimine başladı. 2006 yılında evlendi. 2007 yılında eş durumu tayini ile Balıkesir Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atandı. 2009 yılında görevde yükselme sınavını kazandı ve 2010 yılında müdür yardımcısı oldu. Sonrasında müdür başyardımcılığı yaptı. 2014 yılında Burhaniye Mesleki Eğitim Merkezi' nde müdür olarak göreve başladı. 2016 ve 2017 yıllarında Edremit ve Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde yaklaşık 13 ay şube müdürlüğü yaptı. Doktora tez dönemi öğrencisi olup Orta derecede İngilizce bilir, evli ve iki çocuk babasıdır.